keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005

Tuotepalautus

Tästähän on tulossa hyvää vauhtia kuluttaja-aiheinen blogi. Toivottavasti ei sentään, ne kun ovat mielestäni tylsiä.

Tänään mennään sitten Biltemaan palauttamaan eilen sieltä ostettu potkulauta. Pitikin taas mennä ostamaan jotain vähänkin kalliimpaa halpatavarakaupasta. Edellinen halvinta mallia ollut potkulauta, jonka ostimme Biltemasta muutama viikko sitten, on kuitenkin kestänyt 9-vuotiaalla pojalla mainiosti ja käyttö on ollut erittäin kovaa.

Tämän laudan piti olla vähän parempi ja kestää hiukan kauemmin, koska se on menossa pari vuotta nuoremmalle tytölle käyttöön. Olin väärässä. Siinä mielessä sääli, että tyttäreni piti tuosta laudasta. Itse taisin ihastua merkkiin. Sun Ray-pääte kun on töissä työpöydällä, niin tuo samanmerkkinen lauta tuntui kivalta vitsiltä, pari valokuvaakin tulisi varmaan työkavereille näytettäviksi otettua.

Paketissa, joka oli jo liikkeessä kertaalleen avattu ja uudelleenteipattu, luki päällä /w Strap, joten oletimme sisällä olevan päällä olevan kuvan mukaisesti kantohihnan, vaan eipä ollutkaan. Lisäksi ohjaustangon laakeri oli rikki jo valmiiksi.

Minulla on melko vähän kokemuksia Bilteman tuotepalautuksista, mutta huhut eivät kerro hyvää. Tässä tapauksessa tosin kuitti on varmasti tallella ja palautuksen luulisi sujuvan kivutta.

Ei kommentteja: